Graduate Trainee Program

Programmet är ett led i vår långsiktiga strategi och utveckling för att locka fler att vilja arbeta med att skapa hållbara städer med kollektivtrafiken i centrum. Programmet sträcker sig över 24 månader och grundkravet för att kunna söka är en avslutad masterexamen från universitet eller högskola inom de senaste två åren. 

Vi ser framför oss att våra Graduates kommer från lite olika utbildningsbakgrunder som till exempel engineering, business management, finance, teknik, HR, kommunikation och IT, men vi är även öppna för andra inriktningar. 

Syftet med programmet är att du ska få en bred grund och göra dig redo för en avancerad specialist eller ledarroll på lite längre sikt. Du genomgår ett program som består av fyra block, inklusive en utlandsperiod, där du får arbeta inom olika avdelningar. Du blir del av ett team och kommer att arbeta med arbetsuppgifter inom exempelvis analys och verksamhetsutveckling. Nästa start är planerad till september 2023. 

Ansökan för höstens traineeprogram 2023 är nu stängd. Ansökan för nästa års program öppnas under hösten 2023. Välkommen tillbaka med din ansökan!

Till dess kan du läsa om hur det är att arbeta på MTR här.

Senast uppdaterad: 2023-02-06