Reparatör till MTR Tech

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som reparatör arbetar du med att utföra reparationer, akut och förebyggande underhåll samt felsökning av Stockholms tunnelbanevagnar. Arbetet innefattar digitalteknik, elektronik och mekanik.
Arbetet innebär i korthet:

Reparationer av tunnelbanevagnar och/eller tågkomponenter
Akuta underhållsarbeten samt underhåll baserat intervaller på tid eller km
Iordningställande av tåg, rangering (depåkörning) och vagnstädning kan förekomma

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som reparatör utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. För att fungera i rollen tar du tag i saker på eget initiativ och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer att ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. För att passa i rollen vill vi att du har:
Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
Har läst samt har kunskaper i ellära
Erfarenhet från mekanisk och elektrisk arbete. Erfarenhet från tågteknik är meriterande
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med placering i vår depå i Hammarby vid Blåsuts tunnelbanestation. Arbetet är förlagt måndag till fredag, och skiftgång, med tillträde enligt överenskommelse.

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för resenärer inom den spårburna trafiken. Vi utför löpande underhåll och reparationer av fordon inom järnväg och tunnelbana och arbetar samtidigt med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som reser får en säker, punktlig och hållbar resa varje dag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-30
Referensnummer: C58181

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 9

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-06-30